ANANDA PR | Cum poți transforma postările de pe blog într-o afacere video
3609
post-template-default,single,single-post,postid-3609,single-format-standard,edgt-cpt-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,homa-ver-1.4.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Cum poți transforma postările de pe blog într-o afacere video

Îți dorești să transformi postările tale de pe blog într-o afacere?

Cauți sfaturi pentru a face blogul mai eficient?

În acest articol, vei descoperi cum să crești și să convertești perspectivele tale transformând postările de pe blog într-o afacere video.

Creșterea blog-ului, implicarea și conversia

Simon Sinek a spus: “Oamenii fac afaceri cu oamenii”.

Încrederea se bazează pe cunoașterea oamenilor din spatele unui produs sau serviciu, ceea ce înseamnă că sporești șansa ca majoritatea potențialilor clienți să devină clienții tăi prin cunoaștere. Tu trebuie să-i cunoști pe ei, iar ei trebuie să te cunoască pe tine. Un blog poate juca un rol esențial în construirea acestei relații.

Acestea fiind spuse, publicarea pur și simplu a postărilor pe blog nu este suficientă. Trebuie să te bazezi pe impactul postărilor tale de pe blog folosind fiecare dintre aceste postări pentru a-ți sprijini canalul de vânzări.

De exemplu, poți transforma postările de pe blog în videoclipuri, pe care să le promovezi ca fiind principala ta sursă de a cunoaște oamenii.

Iată cum poți configura un sistem de canale similar pentru propriul tău site WordPress:

1. Configurează instrumentele de gestionare a canalelor pe site-ul tău

Configurează Managerul de etichete Google. O etichetă este un fragment de cod care trimite informații către Facebook, Twitter sau Google, despre nișa pe care ai ales să mergi.

Adăugarea fragmentelor individuale de cod pentru mai multe etichete direct în fișierele de pe site-ul tău web nu poate crea doar confuzii, ci și încetinește timpul de încărcare a paginii tale Web, deoarece viteza de încărcare este unul dintre primele 10 lucruri pe care Google le analizează atunci când alocă destinații de plasare în rețeaua de căutare. De aceea îți recomandăm să instalezi Managerul de etichete Google pentru a găzdui și gestiona etichetele.

Pentru a instala Managerul de etichete Google, acceseză tagmanager.google.com, pentru a crea un cont (sau pentru a accesa un cont existent). Urmează instrucțiunile pentru a crea un container pentru site-ul tău.

În Managerul de etichete Google, poți alege din mai mult de 50 de tipuri de etichete, inclusiv Google Analytics și pixelul Facebook. De asemenea, creează evenimente pentru a urmări activitatea de pe site-ul tău, cum ar fi atunci când se colectează lead-ul prin intermediul formularului de contact al site-ului tău. Pentru a adăuga pixelul Facebook în Managerul de etichete Google, trebuie mai întâi să creezi pixelul pe Facebook.

2. Esențial pentru canalul tău de Business ( Facebook)

Tipul afacerii pe care o conduci va dicta ce tip de pagină de business Facebook să ai. Este foarte important să activezi notificările. Cheia este de a evita vânzarea și concentrarea pe dezvoltarea relațiilor. În acest moment, este important să monitorizezi toate mențiunile și angajamentele de pe pagina ta de Facebook.
Pentru a activa notificările pentru pagina ta de Facebook, accesază setările generale, selectează Notificările din meniul din partea stângă și fă clic pentru a obține o notificare de fiecare dată când există activitate pe pagina ta.

Creează un public particularizat. Ca parte a planului tău de afaceri, trebuie să identifici publicul țintă ideal, care coincide desigur cu publicul de pe blogul tău.

Pentru a configura primul public salvat, vei dori să iei în considerare anumite caracteristici, cum ar fi demografia de gen și vârsta, interesele legate de domeniul tău de expertiză, locația geografică a zonei tale de servicii și posibilele locuri de muncă care ar putea fi deținute de clientul ideal.

3. Dezvoltă și publică mesajele de pe blog

Scopul este de a publica cel puțin o postare de blog pe lună care include fotografii și povești personale, care arată ce faci și valoarea pe care o oferi. Amintește-ți că încrederea pe care publicul ți-o acordă e cea mai importantă. Deci, nu împărtăși doar cunoștințele ci și experiența. Scriind din experiența ta, acest lucru îi oferă, de asemenea, fiecărui blog post un context unic. Conținutul tău arată mai unic, ceea ce îți poate oferi încredere din partea Google. (Google nu ia în considerare conținutul duplicat.)

Pentru a selecta subiecte pentru postările tale de pe blog, fă cercetarea dincolo de instrumentele online, astfel încât conținutul tău să sară în ochi publicului. În timp ce instrumentele online (cum ar fi Planificatorul de cuvinte cheie Google, SERP-urile etc.) te pot ajuta să evaluezi ceea ce caută audiența ta ideală, ar trebui să întrebi publicul ideal ce ar vrea să afle de pe pagina ta de Facebook.

Andreea Lada
Andreea Lada

Andreea Lada lucreaza de 7 ani in marketing si comunicare, cu expertiza in domeniile de sanatate, lifestyle, horeca si corporate. Este fondatarea agentiei de comunicare, ANANDA PR si ONG-ului Școala Iubirii.