ANANDA PR | Cum poti folosi video-urile pe LinkedIn
3142
post-template-default,single,single-post,postid-3142,single-format-standard,edgt-cpt-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,homa-ver-1.4.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Cum poti folosi video-urile pe LinkedIn

Si tu folosesti LinkedIn pentru a-ti promova afacerea? Pe langa imagini si informatii scrise, nu ai vrea sa utilizezi si optiunea video pentru a spori impactul postarilor tale?

Videourile pe LinkedIn te pot ajuta sa-ti prezinti produsele si serviciile intr-o maniera interactiva, dar si sa cresti considerabil credibilitatea afacerii tale in mintea clientului.

In acest articol, iti prezentam trei modalitati prin care utilizarea optiunii video pe LinkedIn ajuta in marketingul businessului tau.

#1 Sustine credibilitatea paginii tale

 

Adaugarea unui video in sectiunile Sumar, Experienta si Educatie seteaza in mintea publicului o anumita imagine despre cine esti tu de fapt, iar imaginea creata poate fi nuantata oricum iti doresti sa fii perceput ca persoana sau ca business.

Pentru a adauga video in aceste sectiuni, apasa butonul Link to Media. Dupa ce iti va aparea o casuta de text, lipeste linkul catre video acolo si apasa Add pentru a-l adauga pe profilul tau.

Pe profilul tau poti adauga de asemenea testimoniale, interviuri, demonstratii ale unor produse sau te poti filma pe tine vorbind. Optiunile sunt nelimitate si adaptabile in functie de domeniul tau de activitate. Spre exemplu, in cazul in care compania ta are un video de prezentare, probabil vei vrea sa-l postezi. In acelasi timp, un scriitor poate posta trailerul cartii sale.

Ar fi ideal sa uploadezi videouri la calitate HD, insa ce este mai important decat calitatea imaginii este continutul cu care oamenii sa rezoneze. Totodata, trebuie sa fie reprezentativ si sa contureze o imagine clara a afacerii, conceptului pe care vrei sa-l promovezi.

#2 Creste interesul urmaritorilor tai pentru afacerea ta

 

Un video poate preschimba postarile tale, altminteri lungi si plictisitoare, intr-o experienta pe care cititorii tai sa o gaseasca interesanta prin impactul vizual.

Asemenea profilului tau, ideal este sa postezi continut ce are legatura cu munca ta, filmari relevante ale produselor tale sau care stau marturie expertizei tale intr-un anumit domeniu. De asemenea, trebuie sa incluzi in postare si un text de minimum 400 de cuvinte. Cel mai usor mod de a face asta este sa scrii tot ce se vorbeste in video.

#3 Update-urile tale apar primele pe timeline-ul LinkedIn

 

Utilizarea videourilor pe LinkedIn ajuta ca postarea ta sa apara printre primele atunci cand ceilalti verifica aplicatia. Acest fapt te pune in centrul atentiei de catre parteneri sau posibili colaboratori, chestiune vitala in dezvoltarea businessului tau.

De asemenea, poti distribui postarile video ale altor persoane, materiale pe care categoria de clienti targetata de tine le-ar putea gasi relevante. Nu uita ca, atunci cand dai share postarii cuiva, sa-i dai tag (ex: @persoana) pentru a primi notificare si a-ti spori tie popularitatea.

Asadar, daca nu ai adaugat inca niciun video pe LinkedIn, poate ar fi cazul sa incepi. Nu multe persoane o fac, ceea ce-ti maximizeaza sansele de a fi observat pe aceasta platforma.

Pentru o strategie personificata de dezvoltare a afacerii tale in mediul online, nu ezita sa ne contactezi!

Andreea Lada
Andreea Lada

Andreea Lada lucreaza de 7 ani in marketing si comunicare, cu expertiza in domeniile de sanatate, lifestyle, horeca si corporate. Este fondatarea agentiei de comunicare, ANANDA PR si ONG-ului Școala Iubirii.