ANANDA PR | 5 Aplicatii cu care sa masori performantele hashtag-urilor de pe Instagram
instagram, seo, marketing, tips, aplicatii, monitorizare
3200
post-template-default,single,single-post,postid-3200,single-format-standard,edgt-cpt-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,homa-ver-1.4.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

5 Aplicatii cu care sa masori performantele hashtag-urilor de pe Instagram

Folosesti hashtag-uri pe Instagram?

Te intrebi mereu ce hashtag va rezona cel mai bine cu publicul tau tinta?

Alegerea uneltei potrivite pentru a analiza performanta hashtag-urilor te ajuta la atingerea mai usoara a obiectivelor tale.

Vei descoperi in acest articol 5 aplicatii care te ajuta sa evaluezi  randamentul  hashtag-urilor pe care le folosesti pe Instagram.

 

  1. Command

 

Command e o aplicatie all-in-one de urmarire si monitorizare. Este disponibila doar pentru sistemul iOS si costa in jur de 10 dolari pe luna.

In sectiunea de Post Stats, vei descoperi care hashtag-uri aduc cel mai mult trafic. Poti vedea deasemenea numarul obisnuit de aprecieri sau comentarii pe care le primesti, atunci cand folosesti un anumit hash-tag.

kw-command-app-top-hashtags-2

 

Command va monitoriza fiecare hashtag pe care l-ai folosit in postarile tale de pe Instagram. Poti vedea numarul de like-uri si comentarii pentru fiecare hashtag in parte.

kw-command-app-top-hashtags-2

 

  1. Sprout Social

 

Sprout Social este o bine cunoscuta aplicatie in social media. Ea ofera  o puternica gama de raportare pe Instagram. Raportul oferit include o analiza simpla dar detaliata a hashtag-urilor. Masoara ce hashtag-uri  folosesti cel mai des si pe cele care primesc cea mai multa atentie din partea vizitatorilor. Poti vedea si progresul tau, atunci cand experimentezi cu hashtag-uri noi, pentru a stii mai usor ce iti este mai potrivit tie.

kw-sprout-social-most-used-instagram-hashtags

 

  1. Simply Measured

 

Simply Measured se orienteaza pe partea analitica de raportare si ascultare. Raportul oferit aici aduce statistici detaliate cu privire la hashtag-urile din campania ta. Ca sa ai acces la raport, mergi la Reporting section. Vei avea 3 categorii de selectie si vei putea urmari cu usurinta valorile, pentru a le putea compara mai tarziu.

kw-simply-measured-scorecard

 

  1. Iconosquare

 

Este una dintre cele mai cunoscute sisteme de management de pe Instagram. Te lasa sa programezi postari, sa vezi analize in detaliu, sa urmaresti comentarii si sa raspunzi la comentarii in interiorul aplicatiei.

 

kw-iconosquare-overview-chart

  1. Keyhole

 

Keyhole este o unealta social media, perfecta pentru agentii, marketeri, jurnalisti sau manageri executivi. Este specializata in urmarirea cuvintelor cheie si a hashtag-urilor de pe Twitter sau Instagram. La fel ca Iconosquare, vei putea urmari statisticile privind folosirea hashtag-urilor la nivel de cont, cat si raportate in timp real.

kw-keyhole-real-time-hashtag-tracker

Categoria care analizeaza totul in timp real, masoara statistici ca numarul de postari, numarul de utilizatori, raza de access si impresiile pentru anumite hashtag-uri.

Toate afacerile sunt diferite si a ta este unica, de aceea ai nevoie de un plan personalizat pentru a optimiza castigurile. Ne poti contacta oricand pentru mai multe informatii si sfaturi personalizate.

 

Andreea Lada
Andreea Lada

Andreea Lada lucreaza de 7 ani in marketing si comunicare, cu expertiza in domeniile de sanatate, lifestyle, horeca si corporate. Este fondatarea agentiei de comunicare, ANANDA PR si ONG-ului Școala Iubirii.