ANANDA PR | Blog
2384
page,page-id-2384,page-template,page-template-blog-masonry,page-template-blog-masonry-php,edgt-cpt-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,homa-ver-1.4.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
facebook-notification-icons_23-2147675572

Cum să targetezi audiențe specializate cu Facebook ads

Vrei să îmbunătăţeşti returnarea investiţiei reclamelor Facebook şi campaniilor Instagram?

Te întrebi cum să ajungi la audienţe specializate prin reclamele targetate Facebook?

În acest articol vei învăţa cum să creezi patru audiențe-țintă rafinate pentru campaniile tale de Facebook şi de Instagram.

4542ddddadf7279d4c463cf2570c2034

Tactici B2B PPC: Cele mai bune 4 practici pe care să le folosești de azi

Dacă lucrezi în marketing digital, s-ar putea să nu te gândești în mod normal la B2B PPC (pay-per-click pentru campanii business-to-business).

Cei mai mulți digital marketeri se gândesc la PPC ca o ramură a B2C (business-to-consumer), fie pentru vânzări directe (retail, cum ar fi îmbrăcămintea sau electronicele), fie pentru lead generation (identificarea și cultivarea potențialilor clienți pentru produse sau servicii, cum ar fi consultanța pentru servicii financiare sau găsirea unui nou furnizor de servicii medicale).

pexels-photo

Cum să utilizați reclamele video Facebook pentru a crea vânzări

Folosiți reclamele cu conținut video în campaniile dumneavoastră pe Facebook? Vă gândiți la modul în care un astfel de videoclip poate trimite utilizatorul în procesul de vânzări? În acest articol, veți învăța cum să influențați consumatorul prin intermediul a trei etape ale procesului decizional prin difuzarea videoclipului...

facebook-tmf_large

Cum sa folosesti grupurile de pe Facebook pentru afacerea ta

Vrei sa folosesti grupurile de pe Facebook pentru cresterea afacerii tale?

 

Nu stii cum ai putea sa promovezi produsele si serviciile tale pe aceste grupuri?

 

Fie ca alegi sa creezi un grup pe Facebook sau sa te alaturi unuia care este administrat de alta persoana, te poti folosi la fel de oportunitatea de a te promova si de a obtine noi clienti.

 

Vei afla in acest articol, cum exact sa folosesti grupurile de pe Facebook pentru a creste afacerea ta.